Pyro Musical

Oferta artificii pentru:

nunta, aniversari, evenimente publice/private

 

Artificii nunta

(preturi de la 55 euro)

Acest pachet contine 4 vulcani de artificii de interior, declasati simultan wireless de catre un pirotehnician autorizat, la un moment specificat de dumneavoastra.

Artificii evenimente

(preturi de la 100 euro/minut)

Acest pachet include un mix format din baterii de artificii de diferite forme si calibre. Pretul este valabil pentru un spectacol de minim 3 minute.

Pyromusical - artificii pe muzica

(preturi de la 430 euro/min)

Este alcatuit in special din secvente de baterii de artificii care sunt declansate la momente specifice din timpul melodiei alese, imbinate cu diverse alte efecte.

Lucruri de stiut

 • 1. Buget artificii:
  Este bine sa aveti stabilit cat veti aloca pentru spectacolul de artificii. Pretul nostru pentru un spectacol de artificii incepe de la 55 euro (4 vulcani de artificii sincronizati pe muzica si actionati wireless.) si 300 euro pentru un spectacol de exterior cu o durata de cca. 3 min.
 • 2. Durata spectacol artificii:
  Cat anume vreti sa dureze focul de artificii. Exista, bineinteles o oarecare legatura intre cost si durata. Aici aveti doua variante: alegerea unui pachet standard de artificii sau configurarea particularizata (functie de buget bineinteles...)
 • 3. Locatie spectacol artificii:
  Unde anume se desfasoara focul de artificii. Trebuie sa stim acest lucru pentru a putea obtine autorizatiile necesare.

Cum lucram?

 • 1. Planificare:
  Un reprezentant al nostru va va indruma cu privire la alegerea solutiei optime care sa intruneasca cerintele dumneavoastra. Dupa ce va decideti cu privire la tipul spectacolului de artificii dorit se va semna un contract in care ne angajam sa realizam spectacolul dorit de dumneavoastra.
 • 2. Schitare spectacol artificii:
  Designerii si tehnicienii nostri vor incepe pregatirile pentru spectacolul de artificii conform specificatiilor dumneavoastra si va vor prezenta un videoclip care va contine simularea spectacolului de artificii dorit.
 • 3. Realizare spectacol artificii
  la data, ora si locul stabilit
 

Mergeti la urmatorul nivel!!!

Transformati-va spectacolul de artificii dorit intr-un veritabil PYROMUSICAL

 • Asa cum pe langa nota 10 exista si nota 10+++, asa si in lumea artificiilor exista notiunea de PYROMUSICAL.
 • Fie ca este vorba de artificii pentru nunta, evenimente publice/private, lansari/prezentari companii etc., puteti opta pentru un pyromusical (efecte pirotehnice sincronizate cu muzica).
 • Pretul pentru un asemnea spectacol poate varia extrem de mult, in functie de durata, amploare, intensitate, materiale folosite. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.